Forum Wrzesińskiej grupy Capoeira
Użytkownik
Tobie zrobiło się głupio? Co ja mam powiedzieć... Po prostu stwierdziłam, że skoro chcesz słyszeć o błędach, to ten też Cię zainteresuje. No dobra, skończmy temat, bo to mnie jest głupio, że się czepiam drobiazgów
Użytkownik
Oj już się tak nie martw, nikt Ci nie ma tego za złe . Ja starałam się tylko trochę nas usprawiedliwić
. Chociaż, szczerze powiedziawszy, Dave mógłbyś bardziej uważać, co piszesz na głównej, bo to niestety nie był jedyny błąd... (brak przecinków we wszystkich opisach działów, w opisie "Spraw grupy" "właśnia" zamiast "właśnie", w opisie "Pokazów" "świadkiem" zamiast "świadkami"- a co, też się poczepiam
)
No wybaczcie mi ale polonistą nie jestem a gramatyka to moja zmora. Ale obiecuje poprawe i myśle, że takie błędy nie będą miały miejsca. Z waszą pomocą forum będzie naprawde dobre .
Powyższe błędy poprawiłem.
Ostatnio edytowany przez Dave (2007-04-12 19:42:19)
Użytkownik
Dave, poszedł do Ciebie priv z resztą poprawek . I już, mam nadzieję, temat błędów będziemy mieli zamknięty
Użytkownik
Dzięki Pocahontass
Lepiej mi teraz, kiedy wiem, że nie tylko ja się czepiam szczegółów
Powgrywałem pliki mp3, ale jest taki problem, że one są odtwarzane tylko na początku forum, a więc moja rada nie wyłączać głównej stronki forum, a otwierać linki w nowym oknie i będzie sobie leciało :)Wystarczy nacisnąć play w stopce i możecie się rozkoszować muzyką ;]
Użytkownik
Dave, dzięki za mp3, ale trochę już są "oklepane".. Może jakieś nowości..? Albo chociaż coś niekoniecznie z "Only the strong" ("tylko dla najlepszych")?
Ale początek niezły
Oby tak dalej Administratorku ;P
Użytkownik
Ooo!
Nowy utworek
No też nieźle, ale znam na pamięć Staraj się dalej czymś mnie zaskoczyć Panie Adminku ;P
Mam nadzieję, że temat na forum zostanie zakończony a jakiekolwiek uwagi/porady/pomoc w tworzeniu lepszego forum skierowane zostaną bezpośrednio do Dave np na gadu.
Moja prośba nowe mp3
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Branca de Neve (2007-04-19 08:26:01)
Użytkownik
U mnie wszystko działa Dave i muszę przyznać, że nr 5 na Twojej liście wcześniej nie znałam ;P
Punkt dla Ciebie
AXE
Z moderatorami pracujemy nad regulaminem na forum. Do końca tygodnia, będzie zrobione. Wszelka obraza i wyzwiska pod adresem innych użytkowników oraz nie cenzuralne opinie będą surowo karane.
I rada dla wszystkich do komentowania innych podchodzić ze spokojem i na luzie i nie dać się prowokować. AXE
Użytkownik
No może przynudzam, ale... mp3 ciągle te same Nie dziwie się, że nikt na forum nie siedzi ;P
Wgrałem nowe MP3 na forum Do poprawnego odtwarzania może być potrzebny Quick Time Player ale nie wiem jak to jest na Win XP. Będe systematycznie dodawał nowe i w najbliższym czasie dodam skrypt dzięki któremu będzie można zamieszcać filmiki z google video i z Youtobe
Pozdrawiam ;]