Forum Wrzesińskiej grupy Capoeira
http://youtube.com/watch?v=I9ZOvp9BI-k
Wchodźcie i komentujcie . Jakość filmiku niestety uległa znacznemu pogorszeniu w stosunku do wersji oryginalnej, ale chyba każdy rozpozna fikających tam ziomali
. Nie jest to niestety cały pokaz, no ale zawsze coś
. Filmik najlepiej oglądać na powiększonym ekranie. Liczę, że się spodoba
. Axe!!!
Ostatnio edytowany przez Kalu (2007-03-22 22:28:58)
Myśli, że wsadził filmik to cfaniak jest... no dobra... na jakości utracił to fakt... ale przynajmniej niewyraźnie widać moją twarz
. Mimo to przyniosę na sobotę
axe
...
...
...
eee...i ten Zdrowiej Kalu... zdrowiej
Gość
Widziałam, widziałam.. Brawo..
Moderator
NO ładnie.......a szefa to już się pomija......będzie kara!!!!!!!!nie ładnie sie zachowaliście
Gość
Ola to już chodzi na treningi, wiem kiedy są, więc nie trzeba zapraszać Widziałam filmik..;]
Pewnie, że jestem bystry . Ale słyszałem, że nie każdemu się podobał pokaz... No ale o tym nie będę pisał na forum, zainteresowani będą wiedzieli o co chodzi. Po prostu wszędzie dobrze, ale... No właśnie. Axe!!!
No cóż jeśli im się nie podobało to ich problem. Za ładne fiflaki robiłeś, czy może salto prezesa było za wysokie ?? no ale nic, jedni są bystrzy inni bystrzutejsi
axe.
Ostatnio edytowany przez Prusik (2007-03-23 15:11:45)
Nie wiem czemu się nie podobało. To chyba taka wrodzona zazdrość i fałszywość sprawiła. Ale trudno, nic sie nie da w tym temacie zrobić. Jedynie olać i tyle. Pozdro dla wrzesińskiej grupy!!! Axe!!!