Forum Wrzesińskiej grupy Capoeira
Użytkownik
nie mów tak kalu bo jeszcze wszyscy powiedzą "e tamm nie trzeeba być na biało" i każdy se przyjdzie jak chce.... Każdy ma być na biało !!!!!! Starajcie sie jak najbardziej !!! XD heh no tylko w nagłym wypadku Mestre usprawiedliwi nie posiadanie białego stroju heh ..... a tak wogóle to ten dzień
dzisiaj dajemy czadu ;] więc za bardzo się nie przemęczajcie nawet nie idzcie na W-F w szkole (jak ktoś dzisiaj ma xD ) XD rozumiecie ?? damy im taki popis , że z wrażenie sie posikają
...pozdrooo AXE
widzimy sie na sali o 17:30
Użytkownik
Racja !! był zajebczy ...widać , że nasza grupa potrafi robić AXE tylko lenie są śmierdzące
, potrzebujecie zawsze mobilizacji
.... was to chyba zawsze trzeba porządnie kopnąć w dupsko żebyście chcieli śpiewać i klaskać
, bo nie starczy tylko na pokazach się starać ...na treningach też ma być axe takie jak na pokazie albo lepsze
, wiec przemyślcie to i się starajcie
heh
....ale na serio do wczorajszego pokazu to żadnych nie ma zastrzeżeń
było extra
gratuluje również "nowym" bardzo dobrze się spisaliście ^^ ....pozdro
No i filmik z pokazu też jest zajebisty (podziękowania dla pani operator Magdy ). Ale no muszę was pochwalić, że pokaz był bardzo fajny choć było kurewsko ślisko
. No i podziękowania dla Prezesa, bez którego nie byłoby tak fajnie
.
powiem wam tak oglądałem pokaz w mojej szkole który był jakiś czas temu (już prawie rok)porównując go do wczorajszego - nie ma słów jakie by opisały postęp naszej grupy - oby tak dalej - pozdro dla wszystkich, a ci co przyszli tylko na pokaz mam nadzieję ze będziecie [przychodzić na treningi axe i podziękowania dla prezesa który jednak coś ze sobą przywiózł ( nie chodzi tu o berimbau)
Pokaz był super Wyszło znakomicie takiego AXE to nawet w Krakowie nie było
Z mojej strony żałuję tylko tego że bardziej nie mogłem się zaangażować ale bałem się o plecy z którymi w zeszłym tygodniu miałem poważne problemy i jeszcze nie jest tak jak być powinno Czułem to podczas treningu na salce.
Reszta wyszła świetnie oby więcej takich pokazów AXE !!
A no plecy... odwieczny problem żółwi ninja(wychowalem sie na takich bajkach xD)... a tak szczerze mowiac to kurde fakt... kontuzja pleców to masakra... szczegolnie w Capoeira gdzie ograniczenie ruchowe nie wchodzi w gre... A co do pokazu to było swietnie... slizgo jak nie wiem... no ale mozna bylo to wykorzystac... np ślizgnąć sie na głowie ... Jestem zadowolony z nowych... poniewaz dali z siebie wszystko... i wezcie zacznijcie tak spiewac na treningach... przeciez dzieki temu dostaje sie takiego kopa energii ze to masakra... AXE!! oby tak dalej:)
Ha ja taż uważam, że było super. Nikt tam nie wymiatał tak świetnie jak my. Moim skromnym zdaniem to był masz najlepszy pokaz:)
Mam prośbe jak ktoś może to niech na następny tr przyniesie filmik z pokazu lub wstawi na youtube, bo z chęcią bym obejrzał filmik:)
pozdr
Ostatnio edytowany przez Confuso (2008-02-16 16:10:36)
Użytkownik
Ja podpisuję się pod wszystkimi powyższymi opiniami, ale następnym razem mam nadzieję że końcówka pokazu/rody będzie jeszcze szybsza, tak żeby szczyny opadły laikom.... Pozdro dla was i ogółem wielkie dzięki!!!