Forum Wrzesińskiej grupy Capoeira
Eee nie wiem dokładnie bo kalu do mnie dzisiaj dzwonil i nie mial dokladnych info. Ale:
21.06.2008 (sobota) jest pokaz, no i ogólnie jest on gdzieś za Wrześnią... jeszcze nie wiem gdzie
Ale chce wiedziec kto by sie na to pisał...
PISAĆ JAK NAJSZYBCIEJ ( z tego co zrozumialem organizuje go Comanche i prosił zebysmy wpadli)
no więc kto jest za niech pisze...
Ja i Kalu na 100% idziemy.
Użytkownik
ja wchodze
Użytkownik
jeżeli nie bede mial wtedy 18stki kumpla to bede
hehe ja jadę już czuje te axeeeeeee.............................
Witam przesyłam program imprezy plenerowej w bardzie.
18,00 powitanie
18,15 występ zespołu tanecznego takt
18,35 występ skrzypcowy
18,55 pokaz sztuki walki capoeira
20,00 koncert zespołu rockowego
21,00 spektakl na wodzie pt: love story(jest to opowiadanieo miłości osadzone w dwóch światach _staropolskim i obecnym. chłopak który przyjedzie z kolegami na motorach zakocha się w dziewczynie wiejskiej z dawnejepoki. miłość ich zwieńczona zostanie ślubem a potem weselem. podczas przedstawienia w którym bierze udział ok. 40 osób puszczane są wianki na wodzie i świecą się ognie św.jana po spektaklu zabawa przy ognisku do rana. Zaproszeni uczestnicy imprezy mają zagwarantowane wyżywienie .można też zabrać namioty i rozbićsię u księdza na plebanii.
W trakcie imprezy poprzedzającej przedstawienie przewidzianeróżna atrakcje dla dzieci, ponadto pokaz sztuki rzeźbiarskiej oraz wikliniarskiej
To jest plan który dostałem od Comanche. I teraz wygląda to tak
sprawdzałem.
1.Bardo <<< miasto znajduje sie 6 km od wrześni. Jedzie sie jak na środe wielkopolską.
2.W piątek Comanche przyjedzie prawdopodobnie na trening wszystko ugadać z nami więc prosiłbym, żeby dużo osób przyszło.
Ja jak cos moze drukne mapke i pokaże wam gdzie jest ta wioska
Aha i osoby które chcą brać udział w pokazie niech przyjdą. (ps. kusi punkt imprezy ostatni, pisze tam ze uczestnicy imprezy, teoretycznie MY mają załatwione wyzywienie i nie tylko ) wiec nie wiem jak wy ale ja na to ide xD
Użytkownik
ja powiedziałem jako pierwszy że jade xD
Użytkownik
Ja też jadę.
Ej wszyscy sobie sprawdzili gdzie jest Bardo?? (weźcie sobie na mapie google sprawdzcie jak sie jedzie na Środe z wrześni... na wiekszym przyblizeniu bedzie widać nazwe ) ^^ 6 km od wrzesni... Kto sprawdzi i bedzie wiedział niech napisze tutaj... cos w stylu:
Spoko wiem itd itp