Forum Wrzesińskiej grupy Capoeira
Moderator
Przywioze te spodnie , obejrzycie, ocenicie w razie czego ktos moze w nich wystapic!!do jutra i koniecznie pandeiro!!
Użytkownik
to kiedy dokladnie i gdzie sie spotykamy?
Dobra już wiem
Ostatnio edytowany przez LuisBlackman (2007-10-05 20:43:07)
Użytkownik
ooo właśnie ! Blackman dobre pytanie zadał chyba o ile się nie myle spotykamy sie przed WOKiem, ale o której ??? pozdro
Gość
Ja będę i darek też.(przyniesiemy pandeiro)
Użytkownik
No jak zawsze nasza grupa pokazuje , że jednak coś potrafi coś czyli dużo
.....ogólnie pokaz fajny, ale nie aż tak zadowalający jak roda po pokazie
.... dobra robota chłopaki ( i Ewelina
) .....pozDRo AXE
Gość
Tu są filmiki z ostatniego pokazu
http://www.youtube.com/watch?v=TiEFEmmJh0s
http://www.youtube.com/watch?v=M4Ex0jW9-tk
sami oceńcie .....pozDRo AXE
Użytkownik
ja bym chętnie skomentował, ale nie mam co powiedziec
Ogólnie sądzę że pokaz możemy zapisac sobie na plus ale jeszcze nam "tego czegoś" brakuje.
Filmik moze byc... a co do kilku osób mam prośbe... Kurde logujcie sie a nie piszecie jako gosc i np taki koles o nicku : OK >> napisał : ja bede i darek tez... i teraz domyslaj sie kto pisze... macie konta na forum to piszcie z nich... czy to na serio tak trudno załapac??
Brakuje nam śpiewu przede wszystkim, ale ogólnie chyba było fajnie. Powinniśmy jeszcze, tak sądzę, popracować nad wysokością kopnięć, bo wg mnie za nisko kopiemy. Ostatnio nie ma tyle rozciągania na treningach, ale w takim razie powinniśmy się rozciągać w domu. Takie jest moje zdanie. Ale ogólnie mi się pokaz podobał.
Mam jeszcze pytanie odnośnie zdjęć z pokazu, które robił Oley. Czy będą one zamieszczone w ogóle?? Można wrzucić jakieś, na pewno nie zaszkodzą
Będą na 100% tylko nie wiadomo kiedy... bo mozna je na forum do galerii wrzucic albo zrobi sie to na stronce... jesli olej wrzuci do galerii to bedzie szybciej niz ja bym to zrobil... bo musze isc po te foty dac kumplowi i by bylo... a ostatnio na nic nie mam czasu... A tak w ogole jak tam trening wczorajszy?? bo w poznaniu byłem i nie mogłem przyjsc... duzo ludu?? ktos nowy??
Żałuj, że cię nie było. Na trenigu było super. Ogólnie uczyliśmy się kopnięć np. parafuzo, torpedo.